Massage

Na inspanning even tijd voor ontspanning, of gewoon even ontsnappen aan de dagelijkse stress? Een behandeling kan gericht zijn op spierontspanning, stimulatie van het lymfesysteem of een snellere recuperatie na een zware inspanning.

 Zweedse massage / Relaxmassage 

  • De Zweedse massage is de meest bekende en de meest uitgevoerde massage. Lange bewegingen worden gecombineerd met licht kneden of cirkelvormige bewegingen. We beogen geen therapeutisch effect, maar streven naar rust en ontspanning.

 Sportmassage 

  • Deze massage is er voor zowel sporters (competitie of recreatief) als voor mensen die veel fysiek werk verrichten. De behandeling combineert verschillende technieken met als doel de bloedcirculatie te verbeteren.

 Lymfedrainage 

  • Voor wie oedeem (vochtophopingen) heeft ontwikkeld in voeten en benen, kan een lymfedrainage uitweg bieden. Deze massagetechniek verbetert de circulatie van het bloed en de lymfevaten, waardoor het vocht beter kan afgevoerd worden.


ANDUMEDIC 3PRO

Onze massageruimte is tevens uitgerust met de ANDUMEDIC 3PRO, de medische professionele massagematras voor meer mobiliteit, betere recuperatie en pijnverlichting. Andullatie combineert mechanische vibraties en infraroodwarmte en wordt toegepast door zowel professionals als thuisgebruikers voor pijnverlichting, lymfedrainage, sportrecuperatie en ontspanning.